en udstilling af
|
|||||||||||||||||
retur til forsiden
|
|||||||||||||||||
Klimafodaftrykket fra fødevarer - gør det mindre! |
|||||||||||||||||
Miljøpunkt Indre By-Christianshavn har 15. marts inviteret en række foreninger og organisationer til at fortælle om, hvordan de arbejder for at mindske borgernes klimafodaftryk fra fødevarer. Det kan blandt andet ske ved bevidst indkøb og forbrug af fødevarer og ved at mindske madspild. Grundlæggende handler det om, at byens borgere og særligt byens børn får større viden om bæredygtige fødevarer blandt andet ved bedre adgang til skolehaver og grønne rum i byen med mere spiseligt frugt og grønt. Klimafodaftryk er en betegnelse for den samlede udledning af drivhusgasser fra en persons, en virksomheds eller et samfunds aktiviteter. Niras’ beregninger af klimafodaftrykket i Region Hovedstaden viser, at fødevarer udgør 22% af en borgers klimafodaftryk. |
|||||||||||||||||
• Skoletjeneste • Tirsdagsarrangementer • Udstillingen handler om ... • Beregn dit madforbrug • Klima-ABC • Linksamling • Udstillingens temaplancher • Menzel familieportrætter (popup) |
|||||||||||||||||
Download program: Klimafodaftrykket fra fødevarer 15.03.2011 (pdf). |
|||||||||||||||||
Program - tirsdag den 15. marts kl. 19.15 i Rundetaarn |
|||||||||||||||||
28.03.2011 |
|||||||||||||||||